Gabion

Gabioner – gabionhegn


Firmaet Hegnverden er forhandler af gabioner. Alle vores gabioner udfører vi med stor præcision for at imødekomme selv de mest krævende kunders forventninger.  Vores tilbud omfatter færdige gabioner, dele af gabioner og lille gabionarkitektur. De kan bruges til at lave bænke, plantepotter, blomsterbede, haveskulpturer, kaskader, skraldespandsskjulere, fødder til havemøbler osv.


Gabioner kan fyldes med valgfrit materiale i valgfri farve. Oftest er det pyntesten, marksten, bjergsten og træ. Dermed er hegnet både æstetisk og miljøvenligt.
Hegnet kan kombineres med træ, beton eller granit.


Vores gabioner er udført af kvalitetstråd og galvaniserede stålprofiler, hvilket garanterer, at hegnet er korrosionsbestandigt, robust og holdbart. Derudover er vores hegn stabile, yderst modstandsdygtige over for beskadigelser, og har lydisolerende egenskaber.

Gabioner bruges som dele af byarkitektur, indhegning af private boliger, ejendomme, haver, hegn, der benyttes til repræsentative formål, firmaer, institutioner og støttemure.
Det unikke koncept giver plads til ubegrænset kreativitet, både når det gælder udendørs, og indendørs indretning.

Gabioner er en yderst populær løsning, der ofte bruges af landskabsarkitekter og private.

Se vores fulde tilbud af gabioner og gabiondele.

Oprindelse af ordet Gabioner

Ordet gabion stammer fra det italienske ”gabbione”, hvilket betyder ”et stort bur”. Gabioner blev for første gang brugt omkring 16. århundrede som et primært forsvarssystem til beskyttelse mod artilleribombardement eller skydning.