Enkeltlåger til 3D Panelhegn 5 mm - Komplette system

Ny vare

3 443 kr

 3D panel låge - Fyldning med 3D panel med prægninger, trådtykkelse 5mm. 3D panel låger med prægninger er visuelt tilpasset et 3D panelhegn og en 3D panelport. Panel låger har en enkel og solid konstruktion, som giver komfort ved brug. De er også nemme at installere og kan let tilpasses til den eksisterende struktur af ejendommens hegn. Panel låger er en funktionel løsning, som ikke kræver store finansielle udgifter. Lågens konstruktion er udført af en solid svejset ramme med et tværsnit på 60x40, og fyldningen er lavet er et stift hegnspanel med prægninger.
Derfor er de ekstremt solide, stabile og modstandsdygtige over for deformationer. Den meget høje kvalitet af det anvendte stål giver en følelse af sikkerhed. En sådan panel låge er perfekt som et hegnselement for både private ejendomme, hele boligområder og forskellige industriområder, lagre, erhvervs og fritidsområder. Rimelig pris og høj kvalitet gør 3D panel lågen meget populært.


Enkeltlåger til PanelhegnBootstrap Image Preview

Holdbarheden af ​​strukturen

Bootstrap Image Preview

Korrosionsbestandighed

Bootstrap Image Preview

Æstetik og design


Enkel Montering

Nem montering

2 ÅRS GARANTI

2 års garanti

HURTIG TRANSPORT

Hurtig transportTekniske specifikationer

Bredde

100 cm - 150 cm

Højde

103 cm - 203 cm

Tråddiameter

5 mm

Maske str.

50 x 200 mm

  3D panel låger fremstilles i højden fra 103 cm til 203 cm og i bredden fra 100 cm til 150 cm. Lågen er fyldt med et 3D-hegnspanel af 5 mm trådtykkelse med prægninger.
Panelerne med maskestørrelse 50 x 200 mm er lavet af galvaniseret tråd og er pulverlakeret. Alle 3D panel låger i vores sortiment er galvaniseret eller pulverlakeret i følgende RAL-farver: sort, antracit, grøn eller galvaniseret farve.
Sort RAL 9005

Sort
RAL 9005

Antracit RAL 7016

Antracit
RAL 7016

Grøn RAL 6005

Grøn
RAL 6005

Galvaniseret

Galvaniseret


  Takket være den galvaniserede eller pulverlakerede overflade er 3D panel låger yderst funktionelle under vanskelige vejrforhold som regn, fugt, sollys eller frost. Alle nødvendige komponenter er inkluderet i sættet:

• 2 stk. metalstænger af 60x60mm firkantrør
• lågefløj (ramme af 60x40mm hulprofil og fyldning med 3D panel 5mm)
• lås med en indsats
• justerbare hængsler
• håndtag

Til 3D-panelhegn og låger tilbyder vi en 3D skydeport eller svingport.