Billig og hurtig metal hegn til hus eller grund

Billig og hurtig metal hegn til hus eller grund.

Vi tilbyder et omfattende hegnssystem lavet af 3D prægede paneler med monteringspæle og beslag. Et hegn er et udstillingsvindue for en privat ejendom eller anden fast ejendom. Dens farver spiller en vigtig rolle, da den harmonisk skal passe ind i omgivelserne. Individuelle typer hegn fra vores tilbud fås i forskellige farver og dimensioner. Takket være dette bør det ikke være et problem at vælge det rigtige metalhegn. Vi tilbyder tre universalfarver fra RAL paletten eller et produkt beklædt med en zinkbelægning, men på enkelte større ordrer kan vi også male hegnspanelerne i en anden farve.

3D panel hegn er kendetegnet ved en holdbar struktur og høj æstetik. Deres særlige kendetegn er den vandrette, tredimensionelle V formede fold, som adskiller dette hegnssystem fra et andet, også meget populært system - et simpelt 2D panelhegn.

Vi tilbyder hegnspaneler i varmgalvaniserede eller galvaniserede og pulverlakerede udgaver. Vi tilbyder også porte og Enkeltlåger fyldt med 3D paneler. Vi tilbyder transport i Danmark.

Paneler er lavet af galvaniserede ståltråde, umalet eller malet i en farve efter pulvermetoden. Pulverlakering består i påføring af pulvermaling og efterfølgende opvarmning. Dette får farvestoffet til at opløses og ensartet dække hele panelets overflade. Denne metode er miljøvenlig. Malingbelægningen forbedrer ikke kun panelernes æstetik. Det giver også yderligere beskyttelse mod korrosion og andre skadelige eksterne faktorer.

Fordele ved 3D PANELHEGN

3D prægede paneler til de seneste års hit i hegnssystemer. De er populære for kvalitet og kvalitet:

  • Modstand mod skadelige vejrforhold:
    Fugt, sol, skiftende temperatur. Takket være materialer af høj klasse og en anti-korrosiv zinkbelægning forbliver panelhegn i fremragende stand i mange år.

  • Æstetiske og praktiske værdier:
    3D paneler ser moderne og stilfulde ud. De beskytter effektivt ejendomme mod ubudne gæster, uden at forstyrre omgivelserne. De kan også bruges som støtte til dekorative klatreplanter. Denne løsning vil undgå forbipasserendes nysgerrige blikke og vil desuden dekorere hegnet.

  • Attraktiv pris:
    3D hegnspaneler er billige sammenlignet med andre typer hegn.

  • Stabilitet og holdbarhed:
    På trods af den tilsyneladende lette struktur er 3D panelhegn stive, holdbare og ikke særlig modtagelige for mekaniske skader.

  • Funktionalitet og fleksibilitet:
    De kan installeres både på fladt og på varieret, ujævnt terræn.

  • Problemfri installation:
    Hegnsystemet lavet af 3D paneler kan opsættes af dig selv, men det er værd at få arbejdet udført af specialiserede teams.

  • Universel brug:
    Det er en moderigtig og billig måde at indhegne et hus, en grund eller en virksomhed på. etc.
Product added to wishlist