Stål industrielle strukturer


Hegn Verdens hovedopgave er produktion og salg af metalhegn. Men på grund af vores kunders interesse har vi imidlertid udvidet vores tilbud om produktion af stålkonstruktioner. På kundens anmodning fremstiller vi industrielle stålstrukturer, som f.eks:

  • Opbevaringsstativer
  • Opbevaringskurve
  • Små riste
  • Fastgørelsesmateriale til reklamer
  • Tekniske platforme


Vi sørger for produktets høje kvalitet og tilbyder valgfrit montering. Vi udvikler projekter efter kundens individuelle behov. Alle strukturelementerne fremstilles på vores værksted i Warszawa og leveres derefter til kunden.


Vi er altid glade for at påtage os nye projekter. Vi fremstiller boltede og svejsede konstruktioner. Og korrosionsbeskyttelsen vælger vi altid passende til objektet. Vi foretrækker at beskytte konstruktioner med varmgalvanisering eller pulverlakering med RAL-farve efter kundens ønske. Før produktionen sender vi en 3D-tegning for at præsentere de endelige dimensioner og det endelige udseende. Vi rådfører os med kunden om designet.


Hvis du er interesseret i vores stålkonstruktioner, kontakt os, send billeder, projekter, diagrammer og foretrukne byggematerialer stål / aluminium / rustfrit stål.


Eksempel på projekter

Product added to wishlist