Mezzaniner


Hegn Verdens hovedopgave er produktion og salg af metalhegn. Men på grund af vores kunders interesse har vi imidlertid udvidet vores tilbud om produktion af stålkonstruktioner. Vi har specialiseret os i mezzanine til kontorer, lejligheder, huse og butikker. Vi sørger for produktets høje kvalitet og professionel montering. Vi udvikler projekter efter kundens individuelle behov. Alle strukturelementerne fremstilles på vores værksted i Warszawa og monteres derefter som mezzanin hos kunden. Vi ændrer interiør og udvider rummet uden at glemme designet. Den lette konstruktion overvælder ikke, men giver dig mulighed for at få ekstra plads til at bo eller arbejde.


Mezzaniner

Vi er altid glade for at påtage os moderne projekter. Vi laver boltede konstruktioner for en hurtig og ren montering. Og korrosionsbeskyttelsen vælger vi altid passende til objektet. Vi foretrækker at beskytte konstruktioner med varmgalvanisering eller pulverlakering med RAL-farve efter kundens ønske.


I vores arbejde fokuserer vi på, at mezzaninens struktur passer til objektet eller rummet og opfylder sin funktion teknisk set. Før mezzaninen fremstilles, sender vi en 3D-tegning til kunden for at præsentere dens udseende. Vi rådfører os med kunden om designet.


Hvis du er interesseret i at købe en mezzanin, kontakt os, send os billeder af rummet, den skal monteres i, angiv formål, dimensioner og foretrukne konstruktionsmaterialer stål / aluminium og gulvmaterialer plade / træ / stål.


Eksempel på projekter

Product added to wishlist