Om Hegnverden

Hegn Verden er distributør af et bredt udvalg af moderne hegnssystemer, porte og produkter af stål af højeste kvalitet. Vi samarbejder med gennemprøvede og pålidelige producenter for at garantere vores kunder produkter, der lever op til de højeste standarder.


  • 150

    Tilgængelige produkter

  • 89%

    Af kunderne vender tilbage

  • 300+

    Kunder


I vores tilbud har vi:

2d og 3d panelhegn

Palisadehegn

Industrielle hegn

Skyde- og svingporte

Mezzaniner

Ståltrapper

Stålkonstruktioner på bestillingAlle vores produkter fremstilles efter kundens ønske. Produkterne udføres kun af stål og komponenter af høj kvalitet, på den måde garanterer vi en fremragende holdbarhed. Hvert produkt, som vi tilbyder, er kendetegnet ved høje brugs- og æstetiske værdier.

For at opfylde vores kunders forventninger tilbyder virksomheden moderne produktionsteknologier af høj kvalitet. Vores produkter er varmgalvaniserede eller pulverlakerede, hvad sikrer en høj beskyttelse mod korrosion.

På grund af det store udvalg af produkter finder hver enkelt kunde det bedste hegn til sig. Hegnssystemer fra vores tilbud er designet til private ejendomme, rekreative og sportslige områder, industrianlæg og offentlige bygninger.

Vores mission er omfattende at gennemføre hver eneste ordre. Vi garanterer effektiv, pålidelig og ærlig service til alle vores kunder. Vi har vores egen transport, så kan vi udføre alle ordrer på kortest mulig tid og med fuldt engagement. Vores mål er at levere produkter, der opfylder alle kundernes krav.

Her kan du læse mere om vores tilbud.

Quality icon

Høj produktkvalitet

Vores tilbud omfatter kun produkter af høj kvalitet. Brugen af avanceret teknologi for korrosionsbeskyttelse sikrer enorm holdbarhed og pålidelighed.

Cooporate icon

Samarbejde med førende producenter

Vi samarbejder med anerkendte producenter, så produkterne lever op til de højeste standarder.

Logistic icon

Egen transport

Vi har vores egen transport, derfor kan vi sikre en effektiv gennemførelse af ordren.

Warranty icon

2 års garanti

Vi giver 2 års garanti på produkter fra vores tilbud.


Environment icon

Vi sørger for miljøet

Af hensyn til miljøet anvender vores producenter kemikalier, der ikke indeholder tungmetaller, til produktion af hegnssystemer.

Logo Hegn Verden

Hegn Verden-internetplatformen, der giver dig mulighed for at købe hegnssystemer på HegnVerden.dk, drives af JDSL Sp. z o.o., der er registreret i Polen, 02-234 Warszawa, Działkowa 24, NIP 5252528335, tel. +48 22 216 59 62 (English)

Product added to wishlist