Trapper


Hegn Verdens hovedopgaven er produktion og salg af metalhegn. Men på grund af vores kunders interesse har vi imidlertid udvidet vores tilbud om produktion af stålkonstruktioner. Vores virksomhed fremstiller ståltrapper til brug i boliger, gårde og industri. Vi sørger for produktets høje kvalitet og professionel montering. Vi udvikler projekter efter kundens individuelle behov. Alle strukturelementerne fremstilles på vores værksted i Warszawa og leveres derefter til kunden.


Stålstrapper

Vi producerer boltede metaltrapper for en hurtig og ren montering. Og korrosionsbeskyttelsen vælger vi altid passende til objektet. Vi foretrækker at beskytte konstruktioner med varmgalvanisering eller pulverlakering med RAL-farve efter kundens ønske. Vi leverer også trappesæt til selvmontering.

Ved vores arbejde fokuserer vi på, at trappens struktur passer til omgivelsen og opfylder sin funktion teknisk set. Før trappen fremstilles, sender vi en 3D-tegning til kunden for at præsentere dens udseende. Vi rådfører os med kunden om designet.

Hvis du er interesseret i at købe en metaltrappe, kontakt os og send os billeder af rummet, trappen skal monteres i, højde, mål og foretrukne materialer.


Eksempel på projekter

Product added to wishlist